You are at: Home » HUR MAN KÖPER BITCOIN MED ETT BANKKORT

HUR MAN KÖPER BITCOIN MED ETT BANKKORT

Author
Last updated on:
Fact Checker
english chinese Italian French German Russain Portuguese Swedish Dutch Spanish Greek Arabic

Den följande texten kommer att förklara hur man köper Bitcoin med ett bankkort.

Obs: Om du vill köpa Bitcoin med bankkort för att handla kan det vara bättre att kolla in Plus500 Bitcoin CFD-handel.

Att köpa Bitcoin med ett bankkort är ungefär som att köpa det med ett kreditkort. I det här korta inlägget kommer jag att täcka de 3 vanligaste metoderna som används idag. För en mer djupgående förklaring kan du ta en titt på min sida om att köpa Bitcoin med kreditkort.

Alternativ 1 – Köp Bitcoin med ett bankkort genom CoinMX

CoinMX är ett USA-baserat pengahandelsföretag som låter dig köpa och sälja Bitcoin med ditt bankkort. Efter att du öppnat ett konto behöver du skicka in en kort video där du håller ett officiellt dokument, som ett pass eller körkort. Bekräftningen tar upp till 48 timmar.

Alternativ 2  – Köp Bitcoin med ett bankkort genom Virwox

Vi börjar processen med att besöka VirWox, en virtuell handelssida som hjälper oss köpa Bitcoin med ett bankkort.

Anledningen till att det är så svårt att köpa Bitcoin med ett bankkort är att det är återbetalningsproblem. Bankkort erbjuder dig möjligheten att få en återebetalning, medan detsamma inte gäller för Bitcoin. Virwox låter dig komma undan det genom att först köpa Second Life Lindens (en annan virtuell valuta) och sen byta dem mot Bitcoin.

Kom ihåg att nya användare till VirWox har ett maxtak. Den följande tabellen uppdaterades den 8 january 2015:

Virwox limits

VirWox tar dessutom en avgift för varje steg i handeln och överföringen av pengar. Det kan bli så mycket som nästan 10% av den totala överföringen, men det kan ibland vara värt det på grund av tiden det sparar att köpa Bitcoin med ditt bankkort.

När du väl kommer till VirWox klicka på länken “Not Registered Yet ?” och skapa ett nytt konto. Du behöver inte skriva in något annat än användarnamn och emailadress. Eftersom Virwox är länkat till Second Life kommer de också att fråga dig om ett “Avatarnamn”, men eftersom vi inte ska ansluta dit kan du bara lämna det vid “No Avatar”.

Virwox registration

Efter att ha skapat VirWox-kontot får du ett email med ditt lösenord. Se till att logga in i kontot och byta lösenordet för extra säkerhet. När du väl loggat in går du in under “Deposit” och letar efter “Credit Cards/Debit Cards”. Skriv in summan du vill sätta in och avsluta processen. Överföringarna hanteras genom Skrill, som är en välkänd metod för digitala betalningar.

Deposit money at Virwox

När pengarna väl är i ditt konto vill du köpa Second Life Lindens. Gå till SLL/USD-handeln och köp dina SLL. Du kommer sedan att se dem i vänstra överkanten å din kontosammanfattning. Nästa steg är att byta dina Lindens mot Bitcoin. Gå till BTC/SLL-handeln och byt dina Second Life Lindens mot Bitcoin. Tänk på att nya användare kan få vänta upp till 48 timmar innan transaktionen genomförs.

Exchange SLL to Bitcoins

När dina Bitcoin väl är i kontot (som sagt, du kan se dem i vänstra överkanten) så kan du helt enkelt gå till “Withdraw” och flytta dem till din Bitcoin-plånbok. För säkerhetsskäl är det bäst att du ser till att du flyttar dem till din egen plånbok istället för att ha kvar pengarna hos Virwox.

Withdraw Bitcoins

Det är allt, nu fick du dina nya Bitcoin.

Alternativ 3 – Köp Bitcoin med ett bankkort genom CoinMama

Om det här alternativet är för komplicerat för dig, så kan du kolla in CoinMama. CoinMama ger dig ett lätt sätt att köpa Bitcoin med ett bankkort på, men de tar högre avgifter. Med tanke på kontots känslighet till Bitcoinpriserna kan det visa sig vara fördelaktigt ibland också.

Having delved into futures trading in the past, my intrigue in financial, economic, and political affairs eventually led me to a striking realization: the current debt-based fiat system is fundamentally flawed. This revelation prompted me to explore alternative avenues, including investments in gold and, since early 2013, Bitcoin. While not extensively tech-savvy, I've immersed myself in Bitcoin through dedicated study, persistent questioning, hands-on experience with ecommerce and marketing ventures, and my stint as a journalist. Writing has always been a passion of mine, and presently, I'm focused on crafting informative guides to shed light on the myriad advantages of Bitcoin, aiming to empower others to navigate the dynamic realm of digital currencies.

View all Posts by Alexander Reed

Free Bitcoin Crash Course

Learn everything you need to know about Bitcoin in just 7 days. Daily videos sent straight to your inbox.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
We hate spam as much as you do. You can unsubscribe with one click.
We hate spam as much as you do. You can unsubscribe with one click.

1 comments on “HUR MAN KÖPER BITCOIN MED ETT BANKKORT”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Man kan köpa bitcoin med kreditkort på CEX.IO, vilket funkar på de flesta exchanges, men det går även att ta ut pengarna till kreditkort

Scroll to Top