You are at: Home » HOE KOOP JE BITCOINS MET JE BETAALREKENING

HOE KOOP JE BITCOINS MET JE BETAALREKENING

Author
Last updated on:
Fact Checker
english chinese Italian French German Russain Portuguese Swedish Dutch Spanish Greek Arabic

De volgende instructies leggen uit hoe je Bitcoin kunt kopen met een betaalrekening.

Let op: Als je Bitcoins alleen met je betaalrekening wilt kopen voor handel, kun je misschien beter kijken naar  Plus500 Bitcoin CFD handel.

Bitcoins kopen met je betaalrekening lijkt erg op het kopen met een creditcard. In deze korte post zal ik de 3 populairste methoden bespreken. Voor een meer gedetailleerde uitleg, kun je terecht op de pagina Bitcoins kopen met creditcard.

Optie 1 – Koop Bitcoins met je betaalrekening via CoinMX

640

CoinMX is een Amerikaanse valutabeurs waar je Bitcoins kunt kopen met je betaalrekening. Nadat je een account opent, moet je een video uploaden van jezelf met een officieel identiteitsbewijs in je hand, zoals een paspoort of rijbewijs. Bevestiging kan tot 48 uur duren.

Optie 2  – Koop Bitcoins met je betaalrekening via Virwox

We beginnen het process door Virwox te bezoeken: een virtuele wereldhandel waar je Bitcoins kunt kopen met je betaalrekening.

De reden dat het zo moeilijk is om Bitcoins te kopen met je betaalrekening, is dat er problemen zijn met terugvordering. Betaalrekeningen geven je de mogelijkheid om een transactie terug te draaien, en Bitcoin niet. Virwox staat ons toe om dit te omzeilen, omdat we eerst Second Life Lindens (een andere virtuele valuta) kopen, en we die omruilen tegen Bitcoins.

Onthoud dat nieuwe gebruikers van VirWox een stortingslimiet hebben. Deze tabel is van 8 january 2015:

Virwox limits

 

VirWox houdt een percentage van elke wisselstap in het process. Dit kan in total zo’n 10% van je storting zijn, maar dat kan het waard zijn vanwege de tijd die je bespaart ten opzichte van Bitcoins kopen met je betaalrekening.

Zodra je aankomt bij VirWox, klik je op “Nog niet geregistreerd?” om een account aan te maken. Je hoeft hier niets in te vullen, behalve een gebruikersnaam en een e-mailadres. Omdat VirWox verbonden is met Second Life, word je ook gevraagd om een “Avatarnaam”. We gaan echter niet daadwerkelijk bezig met Second Life, dus kun je dit gewoon “Geen avatar” laten.

Virwox open account

 

Nadat je je VirWox-account hebt aangemaakt, krijg je een email met je eerste wachtwoord. Log in op je account en verander het wachtwoord voor meer veiligheid. Zodra je ingelogd bent, ga je naar “Stort”, en zoek je “Creditcards/Betaalrekeningen”. Voer het bedrag dat je wilt storten in en maak het process af. Stortingen worden via Skrill gedaan. Dat is een bekende tussenpersoon voor digitale betalingen.

Virwox deposit

Zodra het geld op je account staat, koop je Second Life Lindens. Ga naar de SLL/USD-handelspagina en koop wat SLL. Je ziet ze dan verschijnen in de linkerbovenhoek, bij je accountinformatie. De volgende stap is het omruilen van je SLL tegen Bitcoins. Ga naar de BTC/SLL-handelspagina en verruil je SLL voor Bitcoins. Onthoud dat nieuwe VirWox-gebruikers tot 48 uur moeten wachten om deze transactie af te maken.

Buy Bitcoins with SLL

Zodra de Bitcoins op je account staan (opnieuw te zien in de linkerbovenhoek), kun je naar “Opnemen” gaan om ze naar je Bitcoin portemonnee te laten overschrijven. Zorg voor de veiligheid dat je ze naar je eigen portemonnee overschrijft, en ze niet in je VirWox-account laat staan.

Withdraw Bitcoins

Dat was het: je hebt nu je nieuwe Bitcoins binnen.

Optie 3 – Koop Bitcoins met je betaalrekening via CoinMama

Als deze optie je te ingewikkeld is, kun je CoinMama proberen. CoinMama is een makkelijke manier om Bitcoins met je betaalrekening te kopen, maar ze vragen een hoger percentage. Maar als je de grilligheid van Bitcoin bekijkt, kan dit ook in je voordeel werken.

Having delved into futures trading in the past, my intrigue in financial, economic, and political affairs eventually led me to a striking realization: the current debt-based fiat system is fundamentally flawed. This revelation prompted me to explore alternative avenues, including investments in gold and, since early 2013, Bitcoin. While not extensively tech-savvy, I've immersed myself in Bitcoin through dedicated study, persistent questioning, hands-on experience with ecommerce and marketing ventures, and my stint as a journalist. Writing has always been a passion of mine, and presently, I'm focused on crafting informative guides to shed light on the myriad advantages of Bitcoin, aiming to empower others to navigate the dynamic realm of digital currencies.

View all Posts by Alexander Reed

Free Bitcoin Crash Course

Learn everything you need to know about Bitcoin in just 7 days. Daily videos sent straight to your inbox.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
We hate spam as much as you do. You can unsubscribe with one click.
We hate spam as much as you do. You can unsubscribe with one click.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top