You are at: Home » köpa bitcoin med ett kreditkort

köpa bitcoin med ett kreditkort

english chinese Italiain french german russian swedish portuguese dutch spain Turkey Greece Czech Arabic
Obs: Om du vill köpa Bitcoin med Paypal eller kreditkort endast för handelssyfte kan du kolla in  Plus500 Bitcoin CFD. För mer information läs det här inlägget först.

Jag vet att många frågat om det här, så jag tänkte att jag skulle skriva om ämnet. Att köpa Bitcoins med kreditkort liknar verkligen att köpa Bitcoins med Paypal eftersom du kan göra bägge alternativ genom Paypals hemsida.

Det första du ska göra är att gå till VirWox. VirWox är en Virtual World Exchange som från början användes för att handla med Second Life Lindens – en virtuell valuta även känd som SLL. Vi kommer att använda VirWox som en mellanhand i att köpa Bitcoins med kreditkort, eftersom de flesta ställen inte låter dig göra det på grund av flera saker.

Så efter att du gått in på VirWox kommer du behöva registrera dig. Det finns en länk högst upp till vänster där det står “Inte registrerat dig än?”. Du kan se den här:

Create new account at VirWox

Sen är allt du behöver göra att fylla i din personliga information. Där det står“Avatar Name” kan du helt enkelt lämna det med “No Avatar”. Avataren är tagen från spelet Second Life, och vi behöver egentligen inte länka något här.

Enter personal details at VirWox

När du väl skrivit in all din information kan du helt enkelt klicka “Register”. Det som händer därefter är att du får ett email från VirWox med ditt tillfälliga lösenord. Jag rekommenderar verkligen att du ändrar lösenordet eftersom du kommer att överföra pengar genom den här sidan.

När du väl fått mailet kan du helt enkelt logga in på VirWox med ditt användarnamn och lösenord. Det första du behöver göra nu är att sätta in lite pengar på kontot. Klicka bara på länken “Deposit” på vänstra sidan och gå till delen PayPal Express Checkout. Här kan du välja hur mycket pengar du vill sätta in.

Deposit money with Paypal

Observera att det finns en maxsumma på hur mycket du får sätta in, men det kommer att höjas med tiden (exakta summorna står på VirWox hemsida). Så efter att du skrivit in summan du vill handla med klickar du bara på knappen “PayPal”.

Du kommer nu att gå vidare till PayPals betalningssida. Om du har ett PayPal-konto kan du helt enkelt logga in och betala direkt. Om du inte har ett konto och du vill betala med ett kreditkort kan du klicka länken “Don’t have a PayPal account ?”.

Paypal payment screen

När du väl klickat på länken kan du skriva in din kreditkortsinformation och köpa pengar till VirWox med kreditkortet.

Enter pesronal details at Paypal

Efter att du satt in pengar kommer det att synas på din USD-balans i övre vänstra hörnet på VirWox. Nu är det dags att köpa lite Bitcoins. Det första steget är att köpa SLL med dina USD. Gå bara till SLL/USD och välj hur många SLL du vill köpa enligt den pågående växelkursen.

Buy SLL with USD

I bilden ovan har jag inte nog med USD för att köpa SLL, men om du följer stegen rätt borde du se summan SLL som du kan köpa med dina USD.

Efter att du köpt SLL kommer det också att synas i övre vänstra hörnet (du kan se mina högst upp till vänster i den förra bilden). Och nu är det dafgs att växla dessa SLL till BTC. Så gå till SLL/BTC-handeln och växla så många SLL som du vill.

Buy BItcoins with SLL

Viktigt!!!

Ibland kan en manuell kontroll krävas av VirWox efter det här steget. Det kan ta upp till 48 timmar men tar oftast runt 6 timmar.

Efter att du växlat dem kommer du att se att Bitcoins dyker upp i ditt konto högst upp till vänster. Det sista steget är att hämta ut Bitcoins till din plånbok. Så klicka på “Hämta ut” på vänstra sidan, så kan du skriva in en Bitcoinadress som du kan skicka dina nya Bitcoins till.

Withdraw Bitcoins

Efter transaktionen godkänts (det kan ta upp till 48 timmar men tar oftast runt 2) kan du se dina Bitcoins i din plånbok. Så det är alltså så du köper Bitcoins med ett kreditkort.

Free Bitcoin Crash Course

Learn everything you need to know about Bitcoin in just 7 days. Daily videos sent straight to your inbox.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
We hate spam as much as you do. You can unsubscribe with one click.
We hate spam as much as you do. You can unsubscribe with one click.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top